Salata de carne

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente: 250 g carne fiarta de pasare, 200 g cartofi fierti,
100 g castraveti murati, 1-2 mere, 1 ou, ulei, sare, piper, 1 dl smantana,
mustar, otet.

Mod de preparare: Se taie mai intai carnea fiarta in apa cu sare in
prealabil. Cartofii se fierb si ei in coaja, se lasa la racit si apoi se curata
de coaja. Se taie carnea, ceapa, castravetii cartofii si merele in felii si
apoi in fasii subtiri. Din ou se face o maioneza care se lungeste cu smantana,
putin otet si mustar, se condimenteaza cu sare, piper si zahar pudra si apoi se
amesteca cu legumele si carnea fierte. Se poate garnisi cu feliute de sunca si
gogosar murat.

Pofta buna!

 

 

 

photo: utilecopii.ro

salata-cu-carne-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail