Saramura de peste

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:

Pentru 10 portii: 2,5 kg peste, 50 ml ulei, 1 legatura verdeata, boia de ardei, sare, ardei iute, dupa gust.

Mod de preparare:

Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge, apoi se frige pe un gratar incins, uns cu grasime, pe ambele parti, pana se patrunde bine in interior. Saramura se pregateste cu apa calda, ulei, boia, ardei iute taiat marunt; se lasa sa fiarba si se adauga peste pestele fript, continuind fierberea inca 5 minute. La servire se adauga verdeata taiata marunt. Cind pestele depaseste 400-500 g se portioneaza. Dupa preferinta se poate servi si cu mujdei de usturoi si frunze de patrunjel.

  Pofta buna !

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail