Serbet de piersici

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 kg zahar tos, 1 kg piersici coapte, 1 lamaie,
vanilie

Mod de preparare: Se spala bine fructele, se inlatura samburii si se
pun fructele la fiert cu un pahar de apa. Se lasa astfel la fiert pana se
lichefieaza apoi se strecoara si se paseaza prin sita. Se toarna apoi sucul
peste zahar si se pune la fiert pana se leaga, amestecand mereu. Vanilia se
amesteca cu zeama de la lamaie si cateva frunze
de menta pisate intr-un mojar, iar cand siropul s-a legat, se adauga acestea si
se amesteca. Se lasa sa se raceasca putin si apoi se toarna continutul in
borcane.

Pofta buna!

 

 

 

photo: jurnalulanei.blogspot.com

serbet-piersici-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail