Spuma de capsuni cu piscoturi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

 

Ingrediente:  250 gr piscoturi, 250 gr capsuni, 250 gr zahar pudra, 2 albusuri, zeama de la ½ lamaie, 1 pahar lapte.

Mod de preparare: Albusurile se bat spuma adaugandu-se treptat zaharul pudra. Capsunii se curata, se spala si se pun la scurs intr-o strecuratoare dupa care se incorporeaza treptat in spuma adaugandu-se si putina lamaie. Se bat in continuu cu telul pana se formeaza o crema deasa roz-pal. Intr-un bol transparent se asaza straturi successive de piscoturi inmuiate in lapte si spuma de capsuni, ultimul strat fiind din piscoturi. Se garniseste cu capsuni crude si se lasa la frigider aproximativ 5 ore.

Pofta buna!

 

photo: dyacuisine.blogspot.ro

 

spuma-de-capsuni-cu-piscoturi-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail