Sufleu cu carne

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 300 g carne de vita fiarta, 300 ml lapte, 60 g unt,
40 g faina, 4 linguri sos de rosii, 3 oua, sare, piper.

Mod de preparare: Se ia carnea fiarta, se toaca de doua ori prin
masina de tocat, se amesteca pasta cu 30 g de unt si apoi se lasa putin la
rece. Intre timp, din unt, faina si lapte se face un sos alb, consistent, care
se lasa apoi la racit. Cand e cat de cat rece, se incorporeaza galbenusurile si
pasta de carne. Se condimenteaza, se imbogateste cu albusurile batute spuma si
se toarna intr-un vas uns cu unt si se fierbe 40 de minute la foc mic, pe
aburi. Se serveste cu sos de rosii.

Pofta buna!

 

 

photo: sfatulparintilor.ro

sufleu-cu-carne-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail