Sufleu cu ciocolata

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 200 g ciocolata menaj, 100 g faina, 4 oua, 1 plic
zahar vanilat, unt pentru uns.

Mod de preparare: Se pune laptele la fiert, se amesteca zaharul
vanilat si se lasa pe foc pana ce fierbe. Intr-un vas de Jena se asaza galbenusurile, se adauga
zaharul si se freaca bine deasupra focului (dat la minim). Se adauga apoi si faina,
ciocolata topita si se amesteca pana ce se formeaza o crema consistenta si
omogena. Se dilueaza aceasta crema cu laptele pregatit mai sus, amestecandu-se
in continuare deasupra focului. Compozitia se asaza intr-o tava unsa cu unt si
se da la cuptor timp de 25 – 30 minute. Se serveste cald.

Pofta buna!

 

 

photo: gurmandino.ro

Sufleu-ciocolata-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail