Sufleu de cartofi cu jambon

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 250 g jambon, 200 g cartofi, 40 g unt, 40 g
cascaval, 4 oua, sare, untura pentru uns.

Mod de
preparare:
Se freaca untul spuma, se
adauga apoi galbenusurile in mod treptat si se freaca bine pana se omogenizeaza
totul foarte bine. Cartofii se fierb si se paseaza impreuna cu jambonul fiert
si tocat. Albusurile ramase se bat spuma si se incorporeaza in compozitia de
mai sus. Intr-o forma unsa, se toarna aceasta compozitie si se da la cuptor. Se poate pune forma intr-o tava cu apa, lasand-o sa se faca pe abur. Cand e gata, se scoate, se toarna unt topit deasupra si apoi
se presara cascaval ras deasupra. Se serveste fierbinte!

Pofta buna!

 

 

photo: bucataras.ro

sufleu-cartofi-cu-jambon-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail