Sufleu de ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 350 g ciuperci, 3 oua, 2 chifle, ulei, 3-4 linguri
de lapte, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare: Ciupercile se spala si se taie feliute, punandu-se
apoi la calit in putin ulei. Chiflele se inmoaie intai in putin lapte, apoi se storc
si se dau prin masina de tocat. Se pune totul intr-un castron si se amesteca cu
ciupercile calite si racite intre timp. Se adauga si galbenusurile,
incorporandu-se treptat si amestecand continuu. Albusurile se bat spuma si se
incorporeaza si ele in compozitia de mai sus, se condimenteaza si se toarna
totul intr-un vas uns cu putin ulei, care se pune apoi la fiert pe aburi. Dupa
aproximativ 50 de minute, se rastoarna totul pe un platou, se orneaza cu
patrunjel proaspat si se serveste cald.

Pofta buna!

 

 

photo: culinare.ro

sufleu-de-ciuperci1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail