Sufleu de clatite cu spanac

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 12 clatite sarate, pentru umplutura: 400 g spanac,
100 g jambon, 50 g cascaval, 50 g smantana, 3 oua, sare, nucsoara.

Mod de preparare: Spanacul se spala, se fierbe si apoi se paseaza.
Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile, smantana, aproximativ 25 g cascaval
si jambonul tocat. Se amesteca totul bine si se condimenteaza. Albusurile se
bat spuma si se adauga in final si ele. Clatitele se umplu cu acest amestec si
se asaza in straturi succesive intr-o forma unsa cu unt. Se dau la cuptor timp
de 45 de minute. Nu va temeti daca straturile de clatite se ridica! Acestea isi
vor reveni dupa ce se scoate sufleul, se rastoarna pe un platou si se stropeste
cu smantana si restul de cascaval ras. Se taie felii, precum cele de tort si se
servesc calde.

Pofta buna!

 

photo: reteteinimagini.ro

sufleu-de-clatite-cu-spanac-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail