Sufleu de ficat

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 300 g ficat de porc, 60 g unt, 3 oua, 2 chifle, 200
ml lapte, sare, piper.

Mod de preparare: Ficatul se fierbe. Intre timp chiflele se inmoaie in
lapte cu putina sare. Se scoate apoi ficatul, se lasa putin la racit, iar
chiflele se storc bine si se da totul prin masina de tocat. Se separa ouale, galbenusurile
fiind incorporate treptat in compozitia de mai sus, iar albusurile se bat spuma
adaugandu-se si ele la final. Se varsa compozitia intr-o forma unsa si se pune la
fiert pe aburi timp de aproximativ o ora. Se serveste cu sosuri de smantana,
ciuperci, lamaie sau sos Remoulade.

Pofta buna!

 

 

photo: bucatarul.ro

Sufleu-cu-ficat-de-pui-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail