Sufleu de miel cu telina si praz

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Sufle cu miel

Ingrediente: 500 gr miel, 500 ml supa de miel, 600 gr piure de cartofi, 200 gr telina cu frunze, 200 gr ceapa, 2 catei usturoi, 2 linguri ulei, boabe mustar, sare, piper, 50 gr unt.

Mod de preparare: Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Se adauga telina, ceapa, usturoiul. Se stinge cu 250 ml apa si se lasa totul 25 de minute la inabusit. Se condimenteaza cu mustar, sare, piper. Intre timp se incalzeste cuptorul, se unge o forma de sufleu, se pune in ea carnea si se toarna deasupra supa. Se pregateste piureul de cartofi, peste el se asaza carnea, care se poate decora cu o furculita, se toarna unt topit si se coace circa 10 minute. Se orneaza cu frunzulite de patrunjel.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail