Sufleu de praz si carne tocata

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Sufle legume

Ingrediente: 500 gr praz, 400 gr cartofi, 300 gr morcovi, 300 gr carne tocata, 200 gr cascaval, 200ml smantana, 30 gr unt, 4 oua, ulei, 1 lingura pesmet, sare piper.

Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se arunca apa si se tin in putina apa rece. Se lasa putin la racit, se decojesc si apoi se taie felii. Morcovii si prazul se curata si se taie feliute in lungime de aproximativ 4-5 cm lungime, apoi se inabusa 4 minute – prazul si respectiv 12 minute morcovii. Carnea tocata se perpeleste in ulei si se condimenteaza. Intr-o forma unsa cu putin ulei se asaza feliile de cartofi , se condimenteaza, se presara cascaval ras, se intinde carnea si din nou cascaval. Morcovul, prazul si restul de cascaval se asaza in straturi suprapuse. Se bat apoi ouale cu smantana, se condimenteaza si se toarna peste sufleu, apoi pesmet. Se da la cuptor pentru 25 – 30 minute.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail