Sufleu de spanac

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente: 400 g spanac, 250 ml lapte, 50 g faina, 50 g unt, 50
g cascaval, 3 oua, sare, nucsoara, sos de smantana.

Mod de preparare: Se curata spanacul, se fierbe si apoi se scurge si
se toaca marunt. Din unt, faina si lapte se face un sos alb, consistent, care
se lasa apoi sa se raceasca. Odata racit, i se adauga spanacul, galbenusurile,
sarea, nucsoara si cascavalul ras. Albusurile se bat spuma si se adauga si ele
in compozitia sufleului. Se unge o forma, se pune compozitia in forma si apoi
se coace pe aburi in cuptor timp de aproximativ 40 de minute. Se serveste cald
cu sos de smantana si cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

 

 

photo: ecuisine.ro

sufleu_spanac-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail