Supa de legume cu crutoane

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 3 teline mijlocii, 2 morcovi, 2 bucati patrunjel, o
ceapa potrivita, sare, piper, 1 ½ l supa de carne, crutoane de paine prajita.

Mod de preparare: Se curata legumele, se spala si se maruntesc. Intr-o
oala se calesc telina, patrunjelul, morcovul si ceapa in putin ulei, pana la
rumenire usoara, apoi se adauga sare si piper, dupa gust. Se toarna apa peste
compozitie si se fierbe pana la inmuierea legumelor. Se lasa apoi sa se raceasca,
dupa care se trec prin mixer pentru a se obtine o pasta de consistenta smantanei.
Se adauga supa de carne si se aduce la punctul de fierbere. Se serveste alaturi
de crutoane de paine prajita.

Pofta buna!

 

photo: gatestebine.ro

supa-cu-crutoane-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail