Supa de paste

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

ingredient

1 lingura ulei de masline
2 morcovi, tocati
1 ceapa mare, tocata marunt
1l suc de legume sau apa
400g poate rosii tocate
200g mazare congelata si fasole mixta
un pachet 250g  Tortellini umpluti cu spanac
pumn de frunze de busuioc (optional)
parmezan ras (sau alternativ vegetarian), pentru a servi

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Prajiti morcovi si ceapa pentru 5 minute, pana cand incepe sa se inmoaie. Adaugati sucul de legume(sau apa) si rosiile, apoi mai fierbeti timp de 10 minute. Adaugati mazarea si fasolea si mai fierbeti inca 5 minute .
De indata ce legumele s-au inmuiat, adaugati si pastele. Se fierbe totul timp de inca 2 minute, până când pastele sunt si ele fierte. La final se amesteca cu busuioc. In bolul de ciorba adaugati parmezan si serviti cu felii de paine coapta cu usturoi.

supa-paste-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail