Taietei cu varza noua

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#Ingrediente: 500 gr varza noua, 2 linguri untura, 300 gr taitei, 1 ceapa, sare, piper, boia.

Mod de preparare: Se taie varza fideluta, se taie ceapa marunt de tot si se pune totul la calit in untura. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si se lasa sa se caleasca amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda varza. Taieteii se pun la fiert intr-o oala cu putina sare si un strop de ulei. Cand sunt gata fierti, se strecoara si se clatesc cu putina apa rece. Cand varza e moale si deja si-a schimbat culoarea, se amesteca cu taieteii. Se pot servi atat reci cat si calzi.
Pofta buna!

 

 

 

photo: un-blog.ro

taitei-cu-varza-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail