Tartine cu ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente:
150 g unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, o ceapa de marime mijlocie (80 g), 2 linguri untdelemn, o foaie de dafin, 2 linguri zeama de lamaie, vin sau otet, un varf de cutit piper, marar, patrunjel, sare.

Mod de preparare:
Ciupercile bine spalate, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamaie sau 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita rasa de sare. Se lasa la foc mic, acoperite, sa fiarba cea 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se moaie. Cand se iau de pe ioc, se adauga marar si patrunjel tocat. Dupa ce se racesc, se amesteca cu untul frecat (sa fie moale). Pasta se sareaza si cu ea se ung tartinele; deasupra se rade cascaval sau parmezan.

Pofta buna !

 

photo: pickyeaterblog.com

IMG_3590-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail