Tartine cu pasta din oua fierte tari

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:
3-4 oua, o lingurita cu varf mustar, o lingura de zeama de lamaie, un varf de cutit piper sau dupa gust, circa 100 g unt sau untdelemn sau 100 ml smantana, o ceapa de marime mijlocie (50 g) facultativ, sardele sau pasta de sardele.

Mod de preparare:
Ouale fierte tari se toaca marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamaie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smantana. Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de sardele (anehois) sau sardele cu tot untdelemnul (in care caz nu se mai pune untdelemn sau unt, sau se pune numai cit este necesar, ca sa se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust.

Pofta buna !

 

 

photo: orangette.blogspot.com

k-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail