Tigaie picanta

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

INGREDIENTE:

un piept de pui;
un ardei gras rosu;
o ceapa mare;
o cana  de ciuperci taiate;
un ardei iute  mic;
ulei;
piper negru macinat, boia, sare

MOD DE PREPARARE:

Desi numele sau ne spune clar ca e picanta, dupa ce-am asteptat 2 zile sa-mi pice de sus m-am decis s-o gatesc. Este o mancare ce iti va coplesi papilele si iti va pune sangele la alergat.

Spalati intai pieptul de pui, apoi taiati-l in bucatele si puneti-l intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Cand se coloreaza putin carnea , adaugati ceapa si ardeiul. Lasati la foc mediu pentru 10 minute si amestecati usor. Spre final puneti si ciupercile taiate,sarea, piperul si boiaua si acoperiti tigaia cu un capac. Mai lasati pe foc pentru inca 5 minute, insa continuati sa amestecati din cand in cand.

Pofta Buna!

photo-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail