Tocanita cu ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 600 g carne de vita, 150 g slanina afumata, 100 g smantana, 10 g faina, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 rosie, sare, piper.

Mod de preparare: Se pregateste mai intai carnea, spalandu-se si
taindu-se fasii subtiri. Slanina se prajeste, se scoate apoi din untura
si in schimb se pune ceapa taiata marunt. Se adauga carnea, se inabusa
cu putina apa si se condimenteaza totul cu sare si piper. Intre timp se
decojeste rosia, se curata ardeiul si se toaca totul marunt,
adaugandu-se la mancare si fierbandu-se pana ce scade zeama si se
inmoaie carnea. Se adauga apoi ciupercutele si se lasa si acestea sa fiarba. In zeama lasata de acestea se amesteca faina si smantana amestecandu-se bine pana ce se omogenizeaza. Se serveste cu pilaf de orez si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

#

tocanita-ciuperci-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail