Tocanita de conopida cu pui

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 300 g piept de pui, 1 kg conopida, 1 ceapa, 2-3 linguri de pasta de rosii, boia, sare, ulei, 50 g unt.

Mod de preparare: Se spala bine carnea, se taie bucatele. Se curata apoi ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, sare si boia si se lasa sa se inabuse. Conopida se desface in buchetele si se spala in apa rece. Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste conopida. De indata ce-si schimba culoarea se adauga peste carnea de porc. Intr-o canita se desface pasta de rosii cu putina apa cu sare. Se toarna totul deasupra conopidei si se lasa sa dea in doua – trei clocote. Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 

 

photo: sabina-madalina.blogspot.com

pui-cu-conopida-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail