Tocanita de legume consistenta

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 450 g cartofi dulci, 450 g praz, 450 g pastarnac, 100
alune (nesarate), 100 g masline negre, 100 g paste fainoase, 30 g unt, 1 ceapa,
1,2 l supa de legume, 1 lingurita boia de ardei iute, 400 g tomate (din
conserva), sare, piper.

Mod de preparare: Se curata si se spala bine cartofii, prazul,
pastarnacul si ceapa. Se taie ceapa, se caleste in putin unt, se adauga apoi
prazul taiat felii, pastarnacul si cartofii taiati mai mari. Se caleste totul
pana devin aurii, se adauga boiaua de ardei, tomatele si se stinge cu supa.
Intre timp alunele se amesteca in putina miere si se toarna si ele peste
legume. Se da focul la minim si se lasa sa fiarba totul aproximativ 5 minute.
Se adauga apoi pastele si maslinele amestecandu-se usor. Se lasa la fiert
aproximativ 15 minute apoi se ia mancarea de pe foc si se serveste cu crutoane
de paine rumenita in unt si cu sos pesto.

Pofta buna!

 

photo: voceatransilvaniei.ro

reteta-tocanita-de-legume-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail