Varza rosie cu mere

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 kg varza rosie, 500 g mere, 1 lingura zahar, 1 lingura otet, 1 lingura smantana, 1 ceapa, sare, chimen, ulei.

Mod de prepararare: Se taie mai intai varza fidea subtire, se sareaza si se framanta putin si apoi se lasa deoparte sa o mai inmoaie sarea. Intre timp se toaca marunt ceapa, se caleste si cand devine aurie, se amesteca cu varza bine stoarsa. Se adauga otetul si se lasa la foc mic. Intre timp se curata merele de coaja, se dau pe razatoare si se calesc si ele impreuna cu varza si putin zahar. Se adauga sarea, chimenul si putina apa. La final se adauga smantana. Se serveste calda, ca si garnitura.

Pofta buna!

#

varza-rosie-cu-mere-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail