40 minute 2 portii Usor

Ingrediente

  • 1 lingurite paprika
  • 1 linguriță cimbru măcinat
  • 1 lingurita chimen
  • ½ linguriță piper de caienă
  • ½ linguriță de ceapă pudră
  • ½ linguriță piper negru
  • ¼ linguriță sare
  • 1 lingurițe ulei vegetal
  • 1 (12 uncii) jumătăți de piept de pui dezosate, fără piele

Detalii rețetă - Friptura de pui

Pasul 1
Combinați ardeiul, cimbrul, chimenul, ardeiul cayenne, pudra de ceapă, ardeiul negru și sarea împreună într-un bol. Transferați amestecul de condimente pe o farfurie plată.

Pasul 2
Frecați uleiul peste fiecare piept de pui până la acoperire completă. Rotiți fiecare bucată de pui în amestec de condimente de înnegrire, asigurându-vă să apăsați în jos, astfel încât să se lipească de toate părțile. Lăsați să stea 5 minute în timp ce preîncălziți frigiderul.

Pasul 3
Preîncălziți o prăjitoare cu 175 grade F (175 grade F) timp de 5 minute.

Pasul 4
Puneți puiul în coșul frigiderului și gătiți 10 minute. Rotiți și gătiți încă 10 minute. Transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a servi.

 

 

AD
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2020.