20 minute 1 portie Usor

Ingrediente

  • ½ cană semințe de chimen
  • 5 ardei jalapeno
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lingură de ardei negru
  • ⅓ cană suc proaspăt de lămâie
  • 1 ½ linguriță sare
  • 1 ½ cani ulei de masline
  • 2 ciorchine cilantro (frunze și tulpini)

Detalii rețetă - Friptură mexicană la grătar

Pasul 1
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie medie, la foc mediu-mic timp de 5 minute, sau până la parfum.

Pasul 2
Într-un blender, combinați semințele de chimen, jalapenos, usturoi, piper, suc de lime și sare. Apăsați blenderul pentru a toca fin ingredientele. Adăugați uleiul și cilantro și piureul până la neted.

Pasul 3
Marcați ușor ambele părți ale cărnii cu un cuțit, astfel încât marinada să pătrundă. Așezați carnea într-o pungă sau un bol mare de plastic, turnați în marinat și înveliți bine. Marinați la frigider timp de 24 până la 48 de ore.

Pasul 4
Preîncălziți un grătar exterior pentru căldură mare și ușor grătar de ulei.

Pasul 5
Scoateți carnea de marinat și aruncați marinata rămasă. Gătiti la înălțime, 1 – 2 minute pe parte, pentru a căuta carnea. Întoarceți căldura la scăzut și gătiți timp de 3 – 4 minute suplimentare pe parte sau până când a ajuns la cantitatea dorită.

Pe portie:
547,8 calorii; 29,1 g proteine; 7,4 g carbohidrați; 71,6 mg colesterol; 675,3 mg

AD
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2020.