2 ore si 30 minute 8 portii Usor

Ingrediente

  • 1 lingură unt topit
  • 12 oua
  • 1 kilogram brânză de piper mărunțită
  • 1 cascaval brânză
  • ½ cană făină
  • 1 linguriță sare

Detalii rețetă - Ouă coapte

Pasul 1
Preîncălziți cuptorul până la 350 de grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de coacere de 9×13 inch cu untul topit.

Pasul 2
Puneți împreună într-un bol mare ouăle, cașcavalul, brânza de vită, făina și sarea. Turnați amestecul în vasul de copt pregătit.

Pasul 3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt complet setate, aproximativ 1 oră.

Pe portie: 428 calorii; 29,7 g grăsime totală; 351 mg colesterol; 1095 mg sodiu. 10,1 g carbohidrați; 29,4 g proteine;

Informatii nutritionale


AD
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2020.