1 ora 8 portii Usor

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci grasa
  • 5 oua
  • 7 linguri gris
  • 150 g zahar
  • 200 ml lapte
  • esenta vanilie
  • 500 g smantana
  • coaja de lamaie/portocala
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • 8-9 caise proaspete sau uscate

Detalii rețetă - Prajitura de casa cu branza de si caise

1. Daca urmeaza sa pregatesti prajitura cu branza de vaci si caise cu fructe uscate, hidrateaza-le pentru 20 de minute in rom sau in lapte inainte de prepararea prajiturii.
2. Bate crema de branza cu ouale, smantana, zaharul si mirodeniile. Adauga grisul, praful de copt si un praf de sare, apoi mixeaza bine pana la omogenizare.
3. Toarna compozitia pentru prajitura cu branza de vaci si caise intr-o tava tapetata cu unt, apoi toarna compozitia si niveleaz-o.
4. In compozitia nivelata infige felii de caise curatate sau hidratate, in cazul celor uscate.
5. Da tava la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 45-50 de minute, sau pana cand prajitura s-a umflat considerabil si s-a rumenit usor deasupra. Taie prajitura cu branza de vaci si caise cubulete si serv

AD
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2020.