
Vafe ricotta cu lamaie
Vafe ușor dense, cu un indiciu de aromă de lămâie și brânză ricotta pentru bogăție. Dacă vă plac brioșele de porumb, cred că vă vor […]
Vafe ușor dense, cu un indiciu de aromă de lămâie și brânză ricotta pentru bogăție. Dacă vă plac brioșele de porumb, cred că vă vor […]
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul până la 350 de grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de coacere de 9×13 inch cu untul topit. Pasul […]
Pasul 1 Aduceți un vas mare de apă ușor sărată la fierbere. Gătiți spaghete în apa clocotită, amestecând ocazional, până când este încă fragilă la […]
Pasul 1 Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie medie, la foc mediu-mic timp de 5 minute, sau până la parfum. Pasul 2 Într-un blender, combinați […]
Intr-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de lămâie. Se amestecă bine. Se pune carnea în […]
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F). Într-un castron mare, amestecați firimiturile de crăpătură de graham, 1/2 cană de coajă tocată […]
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F). Pasul 2 Bateți brânza cremă și zahărul împreună într-un bol mare, cu un mixer […]
Pasul 1 Combinați ardeiul, cimbrul, chimenul, ardeiul cayenne, pudra de ceapă, ardeiul negru și sarea împreună într-un bol. Transferați amestecul de condimente pe o farfurie […]
Mascarpone este o branza foarte cremoasa, facuta din smantana din lapte de vaca. Este un preparat foarte foarte cremos, avand un continut de grasime de […]