
Vafe ricotta cu lamaie
Vafe ușor dense, cu un indiciu de aromă de lămâie și brânză ricotta pentru bogăție. Dacă vă plac brioșele de porumb, cred că vă vor […]
Vafe ușor dense, cu un indiciu de aromă de lămâie și brânză ricotta pentru bogăție. Dacă vă plac brioșele de porumb, cred că vă vor […]
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F). Într-un castron mare, amestecați firimiturile de crăpătură de graham, 1/2 cană de coajă tocată […]
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F). Pasul 2 Bateți brânza cremă și zahărul împreună într-un bol mare, cu un mixer […]
Mascarpone este o branza foarte cremoasa, facuta din smantana din lapte de vaca. Este un preparat foarte foarte cremos, avand un continut de grasime de […]
1. Daca urmeaza sa pregatesti prajitura cu branza de vaci si caise cu fructe uscate, hidrateaza-le pentru 20 de minute in rom sau in lapte […]
Mod de preparare: Panna Cotta: Se hidratează gelatina în apă rece. Se înfierbântă frișca și laptele (în lapte am adăugat un praf de sare, îndulcitorul […]
Combina toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, pana cand devin o pasta omogena. Da inghetata cu iaurt si capsuni la congelator pentru minim 3 ore […]
Înainte să vă apucați de prăjitură, lăsați toate ingredientele la temperatura camerei pentru a avea toate aceeași temperatură. Untul tăiat cubulețe se mixează cu zahărul, […]
Tapetam cu folie alimentară o tavă de tort cu pereți detașabili. Luăm fiecare pișcot și îl scufundam în sirop(nu-l lăsați foarte mult pentru că se […]