55 minute 8 portii Mediu

Ingrediente

  • 2 kilograme de cartofi roșii
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură oțet de mere
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță piper negru măcinat
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • ½ linguriță zahăr alb
  • 6 felii de slănină gătită, tocate
  • 4 cepe verzi, tocate
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat

Detalii rețetă - Salată de cartofi la grătar

Pasul 1
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie și ungeți ușor grătarul.

Pasul 2
Așezați cartofii într-un castron, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline și se acopera.

Pasul 3
Gatiti pe gratarul preincalzit pana cand se inmoaie, aproximativ 30 de minute. Raciti cartofii aproximativ 10-15 minute, cartofii trebuie taiati in sferturi

Pasul 4
Puneti 1/2 cană ulei de măsline, oțet, sare, piper negru, usturoi și zahăr împreună într-un castron până când sosul este omogen. Aruncați cartofii, slănina, ceapa verde și pătrunjelul cu sosul într-un castron până când sunt acoperite uniform.

 

 

Informatii nutritionale

290 de calorii; proteine 5,7g; carbohidrați 19,4g; grăsime 21,3g; colesterol 9,9 mg; sodiu 456,7mg.


AD
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2020.